Pygmy dance

Een jaar geleden heb ik ondezoek gedaan over beeldvorming over Pygmeeën, vroeger en nu. Ik zal daar binnenkort over berichten. Wat ik het meeste vond op het internet waren beelden van Pygmeeën die in het rond dansen op een dorpsplein. Ik reproduceerde zo’n dans in stop-motion animatie, met figuurtjes gescheurd uit economische krantenartikels. Vandaag monteer ik ze met foto’s die ik in Brussel maakte. Ik presenteer de montage donderdag 23 juni om 18:00 bij Nadine, Herdersstraat 30, Elsene. Hieronder al een beeld. Andere films die avond zijn  ‘L’aventure ambiguë’ van Bernard Mulliez (21′) en opnames van de samenwerking tussen Brussels based choreografe Ula Sickle en de performers Jolie en Dinozord, beide uit Kinshasa. Voel je welkom om erbij te zijn, ik hoop op levendige discussies!